Ditt miljövänliga budalternativ

Vi är stolta över att vara ditt lokala val för snabba och pålitliga budtjänster i Umeå. Med nästan 30 år av erfarenhet och en passion för cykling är vi dedikerade till att erbjuda hållbara och effektiva leveranslösningar för dig och din verksamhet.

Vi tror på att göra skillnad för miljön, och det är därför våra cyklar är hjärtat i vår verksamhet. Våra cykelbud är alltid redo att snabbt ta sig runt staden utan att belasta miljön med onödiga utsläpp. Vi minimerar vår klimatpåverkan och hjälper Umeå att förbli en ren och frisk plats att leva på. Oavsett om du behöver leverera ett brådskande bud, regelbundna veckoleveranser eller hantera tunga transporter, har vi rätt fordon för jobbet. Våra eldrivna lådcyklar och skåpbilar gör oss redo att möta dina behov på ett effektivt och miljövänligt sätt.

Cykelbudet grundades av passionerade cykelentusiaster på nittiotalet, och vårt engagemang för Umeå har aldrig falnat. Vi älskar den här staden, och varje gata och gränd är vår arbetsplats. När du väljer oss stöder du inte bara en miljövänligare verksamhet, utan du stöder också ditt eget samhälle. Vi är redo att hantera dina leveransbehov med omsorg och precision. Vi är kända för vår pålitlighet och vår förmåga att leverera i tid, varje gång.

Så nästa gång du behöver skicka ett bud, post eller matleverans, tänk på Cykelbudet. 

  * Detta formulär är skyddat av reCAPTCHA från Google.

  Vi är en fullservicebyrå och har lösningar på många olika typer av förfrågningar. Våra mest efterfrågade tjänster är dock budtransporter, posthantering och fasta turer.

  Centrala stan (orange) 189 kr (tur & retur 249 kr)

  Zon 2 (röd) 219 kr (tur & retur 299 kr)

  Zon 3 (lila) 249 kr (tur & retur 349 kr)

  Korsar budet zongränser gäller priset för den yttre av de 2 zonerna

  För skrymmande och/eller extra tidskrävande bud (för extra last-tid eller om det tar tid att få tag i mottagaren) tillkommer en kostnad på 10 kr/minut.

  För tur&retur tillkommer ca 40% av grundkostnaden till det slutliga priset.

  För orter utanför Umeå gäller individuell överenskommelse, men för referens brukar vi ta:

  Brännland, Sörfors, Klabböle, Stöcksjö, Degernäs ca 350 kr
   
  Ersmark, Holmsund, Obbola, ca 450 kr
   
  Sävar, Hissjö, Sörmjöle ca 550 kr
   
  För längre avstånd bör vi räkna på mil och timmar. Maila eller ring så kan vi komma överens om ett pris för jobbet du vill ha hjälp med!

  Vår populäraste tjänst är posthantering för företag.

  Vi tömmer er postbox varje vardagsmorgon, levererar posten till ert kontor (eller annan brevlåda), samt hämtar er utgående post på för- eller eftermiddagen.

  Detta är ett billigt och smidigt sätt att frigöra tid för era medarbetare under arbetsdagen.

  Posthantering antingen förmiddag(lämning) eller eftermiddag(hämtning). Pris: 1400 kr/mån

  Posthantering både förmiddag och eftermiddag. Pris: 2200 kr/mån

  Hämtning av post i samband med lämning på morgonen: 1800 kr/mån

  På morgonen levererar vi posten mellan 8.30 och 10.00. På eftermiddagen hämtas posten mellan 15-16.30. Önskas bestämda tider inom dessa tidsramar tillkommer en kostnad på 550:-/mån.

  Hantering av REK och paket ingår i priset. Lagring av post under semesterperioder är inga problem och även det ingår i priset. Önskar ni att vi kommer färre än 5 dagar i veckan, så kan vi komma överens om ett billigare pris. Vi har flera kunder som valt att begränsa sin posthantering till enskilda dagar, men inte velat avsluta den helt. Hör av er om era behov så kan vi komma med ett prisvärt förslag!

  Har ni regelbundna, återkommande bud så kan vi komma överens om ett prisvärt alternativ för ett rullande schema. Vi har många kunder som, utöver posthantering, använder oss till hjälp med deras dagliga eller veckovis leveranser och hämtningar av t ex ritningar, matkassar och catering, tryckeri-arbeten och labb-jobb.

  Vi på Cykelbudet kan även ansvara för andra saker på ert kontor! Ett exempel är att leverera färskt bröd från ert favoritbageri eller handla och ställa fram morgonfika och färsk frukt. Vi kan även hjälpa till att hämta, packa och betala rätt frakt för paket via ombud som exempelvis Postnord eller Bussgods.

  Stöcke Åkeri AB © 2024 Alla Rättigheter Reserverade.