Tjänster & priser för budtransporter i Umeå med omnejd

Vi är en fullservicebyrå och har lösningar på många olika typer av förfrågningar. Våra mest efterfrågade tjänster är dock budtransporter, posthantering och fasta turer.

Centrala stan (orange) 216 kr

Zon 2 (röd) 250 kr

Zon 3 (lila) 285 kr

Korsar budet zongränser gäller priset för den yttre av de 2 zonerna

För skrymmande och/eller extra tidskrävande bud (för extra last-tid eller om det tar tid att få tag i mottagaren) tillkommer en kostnad på 10 kr/minut.

För tur&retur tillkommer ca 40% av grundkostnaden till det slutliga priset.

För orter utanför Umeå gäller individuell överenskommelse, men för referens brukar vi ta:

Brännland, Sörfors, Klabböle, Stöcksjö, Degernäs ca 350 kr
 
Ersmark, Holmsund, Obbola, ca 450 kr
 
Sävar, Hissjö, Sörmjöle ca 550 kr
 
För längre avstånd bör vi räkna på mil och timmar. Maila eller ring så kan vi komma överens om ett pris för jobbet du vill ha hjälp med!

Vår populäraste tjänst är posthantering för företag.

Vi tömmer er postbox varje vardagsmorgon, levererar posten till ert kontor (eller annan brevlåda), samt hämtar er utgående post på för- eller eftermiddagen.

Detta är ett billigt och smidigt sätt att frigöra tid för era medarbetare under arbetsdagen.

Posthantering antingen förmiddag(lämning) eller eftermiddag(hämtning). Pris: 1400 kr/mån

Posthantering både förmiddag och eftermiddag. Pris: 2200 kr/mån

Hämtning av post i samband med lämning på morgonen: 1800 kr/mån

På morgonen levererar vi posten mellan 8.30 och 10.00. På eftermiddagen hämtas posten mellan 15-16.30. Önskas bestämda tider inom dessa tidsramar tillkommer en kostnad på 550:-/mån.

Hantering av REK och paket ingår i priset. Lagring av post under semesterperioder är inga problem och även det ingår i priset. Önskar ni att vi kommer färre än 5 dagar i veckan, så kan vi komma överens om ett billigare pris. Vi har flera kunder som valt att begränsa sin posthantering till enskilda dagar, men inte velat avsluta den helt. Hör av er om era behov så kan vi komma med ett prisvärt förslag!

Har ni regelbundna, återkommande bud så kan vi komma överens om ett prisvärt alternativ för ett rullande schema. Vi har många kunder som, utöver posthantering, använder oss till hjälp med deras dagliga eller veckovis leveranser och hämtningar av t ex ritningar, matkassar och catering, tryckeri-arbeten och labb-jobb.

Vi på Cykelbudet kan även ansvara för andra saker på ert kontor! Ett exempel är att leverera färskt bröd från ert favoritbageri eller handla och ställa fram morgonfika och färsk frukt. Vi kan även hjälpa till att hämta, packa och betala rätt frakt för paket via ombud som exempelvis Postnord eller Bussgods.

Stöcke Åkeri AB © 2024 Alla Rättigheter Reserverade.